2013. szeptember 11., szerda

Cica az ablakban

Ma reggel, mikor indultam el itthonról, ez a látvány fogadott a lépcsőház ablakban. Ez a cica épp alattunk lakik, így jó vele találkozni, csukott ablakon keresztül. Igazából egy nagyon félős cicus, és fúj rögtön, a szemében ott a félelem, ha találkozunk, (ekkor nem vett észre, hogy én is itt vagyok) én meg azért félek tőle, ha szemtől szemben találkozunk, mert ő annyira fél. Egy nagy németjuhász kutyussal él együtt egy lakásban ez a cica, lehet amiatt olyan félős. Már nem jön ám a lépcsőházba ki, mert becsöngetett kedves férjem, hogy ha mégegyszer kinn lesz, feljelentjük őket, mert a gyerek nem mer hazajönni a suliból, ha kinn van a házőrző macsek. (Ennek már egy éve, és azóta sem volt a lépcsőházban a cica.)
Van egy barátnőm. Neki meg az 1 éves kisfia. Apuka úgy tanítja a gyereket a kis könyvecskéből az állatnevekre, hogy "látod, ez itt egy csirke. Ezt megesszük. Ez itt egy cica. Ebbe nagyot rúgunk!" :-)

4 megjegyzés:

  1. Nagyon bájos, szép kismama vagy drága Eperke! :) Köszönöm szépen, hogy újra feltetted! :) <3

    VálaszTörlés
  2. Naháááát!!! nagyon nagy gratula Neked, Nektek :)
    Valóban bájos kismama vagy, sugárzik rólad a jól-érzem-magam-magunkat érzés :)

    Szép további gyarapodást! :) :) :)

    VálaszTörlés
  3. Na, jövök már és gratulálok itt is! Nagyon örülök, hogy így ragyogsz! Kellemes babavárást kívánok! Bátyóka örül a kisöcsinek? És mikorra várod pontosan? Február körül?

    VálaszTörlés